Hos andersen & nielsen as kommer du til at arbejde i en danskejet familievirksomhed med et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø.

Ledige stillinger bliver slået op her.

Studentermedhjælper til Marketingafdeling

Vi søger en studentermedhjælper der kan hjælpe os med grafiske opgaver inden for klassiske marketingaktiviteter.

Om jobbet
Du bliver en del af vores Marketing-team der består af to Marketingmedarbejdere og en Marketingchef. Som studentermedhjælper kommer du primært til at arbejde med layout af flyers, POS-materiale til butikker, brochurer, bannere og øvrigt messe-materiale, opdatering af eksisterende marketingmaterialer samt diverse ad hoc-opgaver.

Om dig
Du er i gang med en relevant uddannelse inden for grafisk produktion, kommunikation, markedsføring eller lign., eller har relevant erfaring inden for grafisk layout.

Du er kreativ og har flair for grafisk arbejde, og du har kendskab til Adobe InDesign og Photoshop. Som person er du struktureret og kan arbejde selvselvstændigt, og du kan holde hovedet koldt når der dukker en opgave op med en kort deadline.

Vi tilbyder

  • Varierende opgaver og frihed til at afprøve nye idéer
  • Et ungt Marketing-team med godt humør
  • En arbejdsplads med en let omgangstone, og hvor din nærmeste leders dør altid er åben
  • Frihed og flexibilitet samt mulighed for hjemmearbejde
  • 8-12 arbejdstimer pr. uge

Er du vores nye studentermedhjælper?
Så send dit CV og ansøgning til Marketingmedarbejder Monique Holm Christensen på mail: mhc@an.dk med emnefeltet ”Studentermedhjælper”. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Marianne Blicher på tlf: 40376619 eller mail: mzb@an.dk.