Velkommen til andersen & nielsen

Vælg forretningsområde

 

anVærktøj

Håndværktøj - måleudstyr - arbejdsmiljø

 

anKøkken

Køkkenvaske - armaturer - affaldssystemer

 

anStorkøkken

Tilberedning - servering - oprydning

 

 

Værd at handle med

Handelsvirksomheden andersen & nielsen as har i mere end 100 år haft fokus på distribution og rådgivning af produkter inden for primært to områder: Køkkenindustrien og byggebranchen. Til privatkøkkener har vi specialiseret os i området omkring køkkenvasken, hvor vi til storkøkkener spreder os over et bredere spekter. Byggebranchen betjener vi med værktøj til byggeriet fra støvsugere, over måleværktøj til klassisk håndværktøj i høj kvalitet.

Når du handler med andersen & nielsen, kan du være sikker på at handle med fagfolk. Vi er specialister på vores to forretningsområder, og vi har den nødvendige viden om produkterne og deler hellere end gerne ud af den. Vi tror på høj faglighed, aktuel markedsrepræsentation og ordentlighed.

Ekspertise

Med knap 100 år i branchen har vi meget erfaring og stor viden om vores produkter. Vi har specialister siddende klar til at rådgive både telefonisk og kørende ude på landevejen.

Service

God kundeservice er en naturlighed for os - hvad enten du skriver eller ringer til vores kundeservicemedarbejdere, besøger os i vores showroom, eller har brug for hjælp af teknikere på serviceværkstedet.

Relationer

Relationerne til husets afgørende leverandører går mange år tilbage - ja, helt tilbage til husets etablering i 1921 - og det tætte forhold til de mange leverandører giver et dynamisk og gensidigt respektfuldt samarbejde.