Jubilæumsplakat

I anledning af vores 100 år har vi fået udviklet en jubilæumsplakat, som hylder værktøj og dets historie. Du kan få et gratis eksemplar af plakaten, som er unikt nummereret. Plakaten leveres med en ramme, så du nemt kan hænge den op hvor du vil - og du bestemmer selvfølgelig selv, hvilken farve ramme du ønsker. 

OBS! Bestilling af plakater er lukket. Tak for jeres store interesse!

Vælg den ramme, du bedst kan lide

Sort ramme

Guld ramme

Hvid ramme

Egetræ ramme

Værktøj er magisk 

Plakaten er lavet af designer og kunstner, Nicole Blicher Jonasson, som er datter af andersen & nielsens ene direktør, Marianne Z. Blicher.

 

Plakatens motiv skal illustrere historien om værktøj. Hvordan værktøjer har været uundværlige, for at vi har kunnet se vores samfunds byggerier opstå i den hastighed og kvalitet, vi har set igennem tiden. Udviklingen i værktøj har med tiden gjort det lettere for håndværkeren at komme i mål med små og store projekter, og har på mange måder været et lys i mørket af vanskelige opgaver, i vanskelige tider. Værktøjet har samtidig været med til at sætte farve på håndværkerens hverdag og blevet til et fænomen der afføder stærke holdninger. Det har været brugt med kolde og varme hænder, og uanset ydre omstændigheder, har det skulle præstere i alle situationer. For værktøjet er håndværkerens pensel, til mesterværket der arbejdes på hele livet, og det er magisk.
Derfor hedder kunstværket Værktøj er magisk.